Tanáraink

 • Mészáros Béla

  Mészáros Béla
  Beosztás: igazgató
  Telefon: +36203407182
  Email: smartacademy.hu@gmail.com
  A Smart Academy alapítása 10 évvel azután fogalmazódott meg bennem, hogy feladatul kaptam a Yamaha Zeneiskola magyarországi hálózatának kiépítését, amitől aztán a franchise partner állt el többek között a 2008-as válság hatására.

  A zeneoktatás területén tőlük tanult módszerek, eljárások oly módon változtatták meg pedgógiai látásmódomat, gyakorlatomat, hogy azt alapul véve, kiegészítve a Garabonciás Művészeti Iskolában megtapasztalt állami oktatási rendszer elvárásaival, úgy határoztam, alapítok egy olyan tehetséggondozásra specializált hálózatot, amely kifejezetten az amatőr (a szó jó értelmében használva) művészeti oktatás szabad szellemét örökíti tovább.

  Tanít

  SmArt Academy - Miskolc

 • Hornyákné Gál Andrea

  Hornyákné Gál Andrea
  Beosztás: tanár
  Telefon: +36202208590
  Email: hedilori@gmail.com

  Tanítóként dolgozom az egyik miskolci általános iskolában. 2007-től foglalkozom pici gyerekekkel. Ezek a foglalkozások számomra igazi feltöltődést, kikapcsolódást jelentenek a zene, az éneklés miatt, ami jókedvre derít. De öröm látni a kicsik testi, lelki, tudásbeli fejlődését. Fejlődik kreativitásuk, éntudatuk. Felemelő érzés látni, hogyan nyílik szívük a zene szeretete felé. Az, hogy lehetőségem van ehhez a szeretethez hozzájárulni, hozzátenni a tudásomat, kicsit a személyiségemet is, mindig öröm a számomra.

 • Orosz Gábor

  Orosz Gábor
  Beosztás: tanár
  Telefon: +36205740747
  Email: oroszgabcsi@gmail.com
  Zenélni gyönyörű és nagyszerű dolog, zenét tanítani viszont egyszersmind öröm, de amellett rendkívül felelősségteljes hivatás. S ez a kettő kölcsönösen kiegészíti egymást az életemben.
  Tanítványaimat nem csak zenére, de remélem magára az életre is nevelem. Igyekszem azt a tanár diák viszonyt kialakítani, amin keresztül könnyűvé válik a zenetanulás. Hiszem, hogy a személyes példamutatás könnyebbé teszi ezt a fárasztó utat, hisz valamikor az én zenésszé válásomban is meghatározó volt tanáraim személye. A felszabadultság, az öröm és a sikerélmény, amit mi felnőttek is át akarunk élni minden zenével töltött percünkben, a gyerekek számára még inkább fontosak. Törekednünk kell, hogy a gitár órák hangulata, az ott tanultak ezeket a pozitív érzéseket hozzák felszínre.
  Ma a tanítás mellett a Miskolc Dixieland Band tagjaként folyamatosan színpadon zenélek. Nem csak szívesen idézem fel zeneiskolai éveimet, de rengeteget táplálkozom is azokból.

  Tanít

  SmArt Academy - Miskolc

 • Leskó Csilla

  Leskó Csilla
  Beosztás: tanár
  Telefon: +36202531307
  Email: csilla.lesko@gmail.com
  Beszélni egy vagy több idegen nyelven rendkívül fontos, hiszen a nyelv információ, az információ pedig minden.
  Számomra az angol olyan, mint másnak a levegő. Több éve foglalkoztat a különböző korosztályú és szintű tanítványok oktatása, többek közt a legfiatalabbaké, akik kíváncsian és elképesztő gyorsasággal szívják magukba a tudást. Számomra a gyerekek oktatása a legszebb hivatásnak számít, hiszen anélkül hogy észrevennék, játék közben sajátítják el az angol nyelv alapjait.
  Az angol tanítása mellett új szerelem a LEGO, amellyet nagyszerű, kreatív emberektől tanultam.
  Hálás vagyok, hogy egy ilyen remek felszereltségű és barátságos intézményben taníthatok.

  Tanít

 • Lukács Éva

  Lukács Éva
  Beosztás: tanár
  Telefon: +36205238009
  Email: conti.evi@gmail.com
  A zene gyermekkorom óta elkísér. Felüdít, lelkesít, örömöt ad, kifejezhetem benne és vele az érzéseimet.
  Olyannyira eggyé lettünk, hogy ez lett a hivatásom.
  Boldogság átadni a gyermekeknek a zene erejét, mélységét, a benne rejlő titkokat.
  Büszkeség látni a felszabadult mosolyt, a megelégedettséget, ahogyan gyermeki örömmel tudnak zenélni.
  Ujjongunk, ünneplünk egy-egy zeneórán, játszunk, alkotunk - és közben megteremtjük A Zenét!
  "Nagyobb öröm adni, mint kapni!" - szól a mondás. Én ezt élem át, amikor tanítok...

  Tanít

  SmArt Academy - Miskolc

 • Tar Balázs

  Tar Balázs
  Beosztás: tanár
  Telefon: +36209447333
  Email: tar.horner@gmail.com
  Úgy gondolom, minden embernek szüksége van a zenére, mert az teszi teljessé az életet.
  Kisgyermekkorban tartom a legfontosabbnak a zenei nevelést, mert igazolt transzfer hatásai révén, a zenetanulás által más területeken is fejleszti a gyermek készségeit. A képességfejlesztés mellett a zenei hagyományok ápolását is fontosnak tartom. A zenélés által átélt sikerélmény, boldogságérzet meghatározó a gyermek fejlődésében. Pedagógusként elmondhatom, nincs annál szebb, mikor a csillogó szemű és mosolygó gyermek boldogan, felszabadultan zenél.

  Tanít

  SmArt Academy - Miskolc