Cheeky Monkey

nyelv2

Iskolánkban gyermekük a lehető legbarátságosabb környezetben tanulhatnak angol nyelvet. Köztudott, hogy gyermekeinkben a nyelvtanulásra irányuló alapvető fogékonyságuk miatt érdemes minél hamarabb képezni, tanítani őket egy második nyelvre.

A tanulás terepe a játék. Arra törekszünk, hogy minél színesebb és játékosabb szituációkban úgy tanítsuk gyermekeiket, hogy azt szinte észre se vegyék.

Elsősorban az 5-6 és a 6-7 éves korosztályt célozzuk meg, Óráinkon olyan szavakat tanulunk meg, melyeket a gyermek mindennapjaiban is használ rendszeresen, mint pl.: testrészek, érzéseket kifejező melléknevek, utasítások, köszöntési formák, ételek? stb.

Cheeky Monkey egy nagyon barátságos és szerethető kismajom, aki köré tananyagunkat építettük. Angol nyelvű könyvünkből történeteken keresztül mutatjuk be Cheeky Monkey kalandjait, barátait, és hol, merre járt.

Cheeky Monkey történetei és dalai segítenek átélni Cheeky mindennapjait, így játékosan tudják megtanulni az aktuális szavakat és a szituációkhoz kapcsolódó mondatokat, kifejezéseket.

Célunk az, hogy a tanév végére gyermekük rendelkezzenek egy tág angol szókinccsel, mellyel ki tudják fejezni gondolataikat. A nyelvtanulást családi programmá tesszük azzal, hogy a világhálón található animációk/oktató videók otthoni feldolgozásához a szülők segítségét is igénybe vesszük.

Regisztráljon ingyenes nyílt óránkra!


cheeky-monkey-06

Tanít

SmArt Academy - Miskolc