Csoda muzsika

mazsola3

4 éves kortól 6 éves korig

A zene bizony önmagában is az, kész csoda!
Hát még, ha egy kíváncsi, nyitott, és mindent azonnal kipróbálni vágyó kisgyermek találkozik ezzel a lehetőséggel!
A Csoda muzsika varázsvilágában minden órán igazi hangszerekkel, együtt zenéléssel fejlődhet gyermeke hallása, mozgása, kézügyessége. A zeneórán kis együttes alakul, és minden résztvevő a zenekar tagjaként, az általa választott hangszeren tudásának, és hangulatának megfelelően teheti hozzá zenei ötleteit az órához.
Gondolná, hogy már az első alkalom után egy zenekar tagjaként mehet haza gyermeke, új élményekkel, és azzal a kíváncsisággal, hogy a következő zeneórán vajon melyik hangszert próbálhatja majd ki? A különböző eszközök sokfélesége, mint például a szintetizátor, a furulya, a gitár, ritmushangszerek, képeskönyvek, zenei CD-k teszik igazán érdekessé és életszerűvé a közös alkotómunkát.
Mire a tanév végére érnek, biztosan megtalálja csemetéje a neki legnagyobb örömet okozó, számára legkedvesebb hangszert, amivel később még szorosabb "barátságot" köthet.
A hangszerek megismerése mellett minden órán akciók, kreativitás, ritmus, a zenei memória fejlesztése, és természetesen játékos szolfézstanulás folyik.
Ez már igazi szakértelem a 4-6 éves kis muzsikusok számára!

Kik jelentkezhetnek?
4-6 éves kor közötti gyermekek (valamelyik szülő kíséretével)

Tananyagok
Képeskönyv 1-2, CD-k 1-2.

A program időtartama
Kb. 2 év

További információk a PDF-prospektusban.

Regisztráljon ingyenes nyílt óránkra!

Tanít

SmArt Academy - Miskolc