Bejelentkezés

Ajánlólevél

Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/userdata/web/smartacademy.hu/website/www/yamahazeneiskola/includes/file.phar.inc).

A YAMAHA Zeneiskola 2006-ban nyitotta meg kapuit Miskolcon. Az országban egyedüliként. Azóta több városban is indult már a zeneoktatásnak ez a modern, a tanuláskutatás tudományos eredményeit felhasználó oktatási formája.
Miért olyan fontos, hogy a gyermekeket mielőbb megismertessük a zenével, zenéléssel?
Az újszülöttek világrajövetelük pillanatában jóval többen tudnak a nyelvről, mint azt hinnénk. ?Bio-számítógépük? egy univerzális tanulószoftverrel rendelkezik, amely alkalmas bármely nyelv elsajátítására. A zene is hangokból áll, és a csecsemők fejlődésének ezen szakaszában fontos, hogy a zenét megismerje, a zenében éljen.
Alapelvünk: ZENE=NYELV=ZENE.
Ahogy a csecsemők a nyelvet elsajátítják, úgy tudják magukévá tenni a zenei elemeket, mint a metrum, ritmuselemek felismerése, hangszínek, hangmagasságok megkülönböztetése. A zene életük részévé válik azáltal, hogy foglalkozásainkon a szülők aktív közreműködésével megismerhetik a speciálisan válogatott dalokon és zenei szemelvényeken át mindazt a szépséget, megtapasztalhatják mindazt az örömöt, amely ablakot nyit lelkükben a zenére.
Miért zenél az ember?
A zenélés csodálatos hobby, és csak kevesek számára szakma. A YAMAHA Zeneiskola célja, hogy minél több embernek adja meg a lehetőséget valamely hangszeren a zenei önkifejezésre.
Különböző tudományos vizsgálatok eredményei bizonyítják, hogy az aktív muzsikálás fejleszti az intelligenciát, növeli a koncentrációs képességet, csökkenti az agresszivitást, és nem utolsósorban a zenélés örömet okoz. A zenélés segítségével lehetőség van arra, hogy a gyermek a zenét örömmel élje át, módot ad az improvizációra, az egyéni önkifejezésre.
?Sohasem késő!? ? ez a mottónk. Ennek jegyében a felnőtteket is arra biztatjuk, ne szalasszák el a lehetőséget arra, hogy a zenéléssel tartalmasabbá tegyék életüket!

Programjaink

Robi: 4-18 hónapos korig Szinti suli: 8 éves kortól
Mazsola muzsika: 1,5 - 4 éves korig Furulya: 6 éves kortól
Csoda muzsika: 4-6 éves korig Gitár: 8 éves kortól
    Kölyök-szinti: 6 éves kortól

Ajánló
A YAMAHA Zeneiskola lehetőséget ad mindenkinek, hogy átélje a zenélés örömét egy ingyenes próbaóra keretében. Ez az ajánlólevél ?belépő? a zene csodálatos birodalmába. Éljenek a lehetőséggel, használják ki iskolánk speciális ajánlatát! Ajánlja ismerősét, vegyen részt marketing munkánkban! Keressen pénzt! Spóroljon! Egy megkötött szerződésért az ajánló személynek 2.000 Ft. tandíjcsökkentést írunk jóvá.

Online jelentkezéshez kattintson az alábbi linkre!

Az ajánlólevél nyomtatható formátumban is letölthető.

Ajánlólevél WORD-formátumban: megtekintés/letöltés
Ajánlólevél PDF-formátumban: megtekintés/letöltés