Bejelentkezés

Tanárok

Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/userdata/web/smartacademy.hu/website/www/yamahazeneiskola/includes/file.phar.inc).

 Mészáros Béla - igazgató/gitár

 
Népzenészként, népzenetanárként, etnográfusként a népzene, a néphagyomány ápolása, továbbadása töltötte ki életem eddigi részét. Ezt volt szerencsém tenni az eddig a vezetésem alatt álló Garabonciás Iskolában. A YAMAHA ZENEISKOLA azonban mindazt jelenti egyszerre, amit életem során eddig fontosnak tartottam: hivatást és sikert.
Én bízom a sikerben!

 

Hornyákné Gál Andrea - tanár/Robi - Mazsola muzsika - Csoda muzsika/Kölyök-szinti

 
Tanítónőként kezdtem pályámat, mert mindig is a kicsinyek korosztálya állt hozzám közel. Zenetanításra először a Garabonciás Művészeti Iskolában nyílt lehetőség, minek következtében éppen az ének-zene - népzene szakos tanári végzettség megszerzésén fáradozom. Közben nevelem két gyönyörű gyermekünket.
A YAMAHA Zeneiskoláben lehetőségem lesz kamatoztatni mindazt, amit az iskoláim elvégzése során, illetve a gyermeknevelés kapcsán szerzett élményeim során tapasztaltam.

 

 

 

Lukács Éva - tanár/Csoda muzsika/Szinti-suli

 
Mióta az eszemet tudom, zenélek. A zenélés nem csak munkát jelent számomra, sokkal több az, hiszem, amit adhatok és kaphatok: művészet, alkotás, kreativizmus, jó közösség, és sokszor találkozás a csodával.
A Yamaha Zeneiskola mellett a Garabonciás Művészeti Iskolában is dolgozom, illtve több éve vezetem a Continental Singers zenei szervezetet, ami szintén több, mint pusztán munka. Ez hivatás...
Amit kaptam, szeretném kamatoztatni és szolgálni a legjobb tudásom szerint Istent, és az embereket, hogy mindenkinek valóban öröme teljék benne.