MoreToMath (LEGO Matek)

Játékos matematika - bevezetés a matematika világába

A matematika problémák nehezen fogalmazhatóak meg egy kisgyermekek számára. Gyakran okoz problémát, hogy az elvont gondolkodás, hogyan építhető be a problémamegoldó folyamatba. De ez az innovatív osztálytermi készlet a jól ismert LEGO kockát hívja segítségül, hogy az elvont matematikát kézzelfoghatóvá tehessük.

Magával ragadó és szórakoztató tanulási tapasztalatok

A MoreToMath szett 1-2, úgy épülhet be az órába a tananyagot támogatva, hogy közben inspirál a csapatmunkára, ösztönzi a kitartást, és elősegíti a pozitív hozzáállást a matematikai problémák megoldásának ösztönzéséhez.

OKTATÓK VÉLEMÉNYE A MORETOMATH OKTATÓCSOMAGRÓL
ÉS A LE MINDSTORMS EV3 PROGRAMOZHATÓ ROBOTRÓL.
A LEGO Matematika szett az alábbiak elsajátítását erősíti:

Problémamegoldás: A gyakorlatok segítik a matematikai problémamegoldást és az ahhoz vezető utat erősítik: elemzés, érvelés, kitartás, precizitás, modellezés, bemutatás.
Megértés: Fejleszti a matematikai látásmódot szemléletet és megközelítést. alapműveleti szinten algebrai gondolkodásmódban, mérési feladatokban, geometriai és térbeli feladatokban.
Együttműködések: erősíti a csapatban való munkát, hiszen a gyerekeknek együtt kell gondolkodniuk dolgozniuk a megoldásokon.
Kommunikáció: beszéd, hallgatás, a feladatok megoldásának egymás közti bemutatásával.
Technológia: integrálása a digitális eszközök segítségével a MathBuilder interaktív tábla szoftverekkel.

Regisztráljon ingyenes nyílt óránkra!

Tanít

SmArt Academy - Miskolc