Cheeky Monkey nyílt óra

29365900_204824170102256_3089562905469743070_n
Ingyenes nyílt órát tartunk:

2019.01.09 17:00 (szerda)

2019.01.16 17:00 (szerda)


Várjuk az 5-6 éves - óvodás - érdeklődőket (és természetesen szüleiket) ingyenes próbaóránkra, amely során megtapasztalhatod, hogy tudod az angol nyelvet játékos formában megalapozni!
Az ingyenes nyílt órán való részvétel a korlátozott létszám miatt regisztrációhoz kötött.

Kérjük az alábbi regisztrációs űrlap kitöltését: https://smartacademy.hu/regisztracio-nyilt-orara

 

Iskolánkban gyermekük a lehető legbarátságosabb környezetben tanulhatnak angol nyelvet. Köztudott, hogy gyermekeinkben a nyelvtanulásra irányuló alapvető fogékonyságuk miatt érdemes minél hamarabb képezni, tanítani őket egy második nyelvre.

 

A tanulás terepe a játék. Arra törekszünk, hogy minél színesebb és játékosabb szituációkban úgy tanítsuk gyermekeiket, hogy azt szinte észre se vegyék.

 

Elsősorban az 5-6 éves korosztályt célozzuk meg, Óráinkon olyan szavakat tanulunk meg, melyeket a gyermek mindennapjaiban is használ rendszeresen, mint pl.: testrészek, érzéseket kifejező melléknevek, utasítások, köszöntési formák, ételek? stb.

 

Cheeky Monkey egy nagyon barátságos és szerethető kismajom, aki köré tananyagunkat építettük. Angol nyelvű könyvünkből történeteken keresztül mutatjuk be Cheeky Monkey kalandjait, barátait, és hol, merre járt.

 

Cheeky Monkey történetei és dalai segítenek átélni Cheeky mindennapjait, így játékosan tudják megtanulni az aktuális szavakat és a szituációkhoz kapcsolódó mondatokat, kifejezéseket.

 

Célunk az, hogy a tanév végére gyermekük rendelkezzenek egy tág angol szókinccsel, mellyel ki tudják fejezni gondolataikat. A nyelvtanulást családi programmá tesszük azzal, hogy a világhálón található animációk/oktató videók otthoni feldolgozásához a szülők segítségét is igénybe vesszük.

További képekért kattints a linkre!